Saunagids

Beste bezoeker,

Dankzij de leuke samenwerking met Saunagids.nl geniet je van een heerlijk ontspannen dagje uit. Maak je keuze uit één van deze vier unieke wellnesscentra in België:  Thermae Grimbergen, Thermae Boetfort, Hezemeer of Thermen R.

Zwemmen in de buitenlucht, zonnen op het terras, naast het buitenzwembad of in de prachtige tuin, ontspannen in de sauna of je stress vakkundig laten wegkneden;  het kan in deze vier wellnesscentra allemaal. Kortom, Hezemeer, Thermen R, Thermae Grimbergen en Thermae Boetfort bieden je een exclusief vakantiegevoel dicht bij huis.

Laat voor één dagje je zorgen thuis, genieten staat vandaag centraal met alles erop en eraan in Thermen R, Thermae Grimbergen, Thermae Boetfort of Hezemeer. Op deze dag word je volledig in de watten gelegd. Voor 29 euro krijg je een uniek Saunagids voordeel: twee toegangen tot één van de bovengenoemde wellnesscentra (geldig tot 30 september 2012).

Vergeet zeker en vast niet deze mail af te drukken en mee te brengen naar het wellnesscentra van jouw keuze.

Reservatieprocedure

Reserveren voor de toegang alleen is niet noodzakelijk, maar wil je er graag nog een extra behandeling bij, dan is het aangeraden om te reserveren. Vergeet niet je mail af te drukken en mee te brengen naar het kuuroord om te kunnen genieten van deze actie.

Annulatie/Wijziging

Wil je je dagje uit om één of andere reden annuleren, gelieve dit dan telefonisch bij het kuuroord van jouw keuze te doen. De contactgegevens vind je hier

Extra verzorgingen of info

Wil je nog iets extra? Dat kan, check de site van je uitverkoren wellnesscentra voor een zalige gelaatsverzorging, een deugddoende massage of nog een andere fijne schoonheidsbehandeling die je op de site van het kuuroord vindt. Schuif je voeten onder tafel voor een heerlijke maaltijd, vlij je neer op één van de stoelen op het terras voor een lekkere cocktail of smul van een lekker dessertje. Elk van de vier wellnesscentra heeft alles in huis om u een heerlijk dagje vol rust en ontspanning te geven! Reserveren voor de toegang alleen is niet noodzakelijk, maar wil je er graag nog een extra behandeling bij, dan is het aangeraden om een reservatie te maken. 

Heb je vragen in verband met één van de wellnesscentra, neem dan contact op met het wellnesscentrum van jouw keuze. De contactgegevens vind je hier

Mail naar info@uniekewellness.be voor andere technische vragen.